20 Haziran 2012 Çarşamba

Crystal Deluxe Resort Tatil Köyü Kemer

Crystal De Luxe Resort & Spa kemer de bulanan otel deniz ve orman manzarasina sahiptir,antalya havalimanina 56 km antalya sehir merkezine ise 38 km dir.toplam 356 oda sayisina sahiptir odalarin 290 deniz manzaralıdır.
Tesis 2007 senesinde yapıldı ve Crystal Deluxe Resort Kemer tatili yapan turistlere gerek mimari açıdan gerekse konfor açısından mükemmel bir hizmet anlayışı ile turizm sektöründe fark yaratmayı başardı. Antalya otelleri listesinde bir numaralı konaklama tesisi olarak tanımlanan ve Kemer doğal güzellikleri arasında yer alan Crystal Deluxe Resort Kemer toplam 5 açık yüzme havuzu ile tatil de mükemmeli ayağınıza getiriyor. Ayrıca Crystal Deluxe Resort Kemer de 3 büyük kapalı havuzun de yar alıyor olması, işletmeyi yılın 12 ayı da tercih ediliyor yapıyr. Ala carte restoranı da Crystal Deluxe Resort Kemer de 3 tane bulunuyor. Böylece tatil de havuz ve damak tadı keyfinizden asla ödün vermemiş oluyorsunuz. 
Crystal Deluxe Resort Tesisleri ve Odaları
Tam donanımlı Spa sağlık ve güzellik merkezi, özel spa bahçesi ve spa havuzları ile Crystal Deluxe Resort & Spa, spa fırsatlarından yararlanmak isteyen kişiler için mükemmel bir tesistir. Toplamda 356 odası bulunan Crystal Deluxe Resort & Spa tesislerinde, aynı anda 1000′in üzerinde kişinin konaklaması mümkün.
Crystal Deluxe Resort & Spa odalarında da kendinizi evinizde hissetmeniz için her şey düşünülmüş. Televizyon, telefon, klima, saç kurutma makinesi, çalışma masası, mini bar ve emanet kasa gibi her tatilcinin ihtiyaç olarak hissedebileceği araç ve gereçler, Akdeniz otelleri arasında sayabileceğimiz
Crystal Deluxe Resort & Spa’da bulunuyor.

Crystal Deluxe Resort & Spa ile benzersiz bir tatilin kapılarını aralayın!
Antalya otelleri farkını yaşamak için hemen harekete geçin!
Spa hizmetinden yararlanmanın en kolay yolu: Crystal Deluxe Resort & Spa!
Resort Deluxe Crystal, Antalya tatili yapacak kişilere uygun fırsatları ile birçok kişinin beğenisini kazanıyor. 

İLETİŞİM:

Atatürk Bulvarı Kemer / ANTALYA
Telefon :+ 90 242 814 75 35
Fax :+ 90 242 814 75 40
E-Mail :sales@crystalhotels.com.tr ----

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder