21 Nisan 2013 Pazar

Antalya Kaş Lukka Exclusive Hotel


Kendine ait bir plajı olan bu otel, Kaş'taki kayalık bir tepede yer almaktadır. Akdeniz'e bakan otelde açık yüzme havuzu ve spa küvetli havuz vardır. Tüm odalar balkonludur.
Lukka Hotel'in her biri şık bir dekora sahip havadar odalarında düz ekran TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur. Odalar güzel karo döşeli banyolar içermekte olup denize veya çiçekli bahçeye bakmaktadır.
Konuklar olimpik havuzda yüzebilir veya denizde şnorkelli yüzmenin keyfini çıkarabilir. Lukka'nın 24 saat hizmet veren tur masası rafting ve kano turları, yamaç paraşütü veya safari gibi aktiviteler düzenlemenize yardımcı olabilir.

Otelden Kaş merkezine arabayla 8 dakikada ulaşabilirsiniz. Otel bünyesinde ücretsiz otopark vardır.Tesiste 12 yaşından büyük çocuklar ağırlanmaktadır.
Genel
Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar, Aile Odaları, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Tasarım Otel, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Özel Sigara İçilir Alan, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Snack Bar, Güneş Terası

Etkinlikler
Balık tutma, Hidromasajlı Küvet, Barbekü Olanağı, Şnorkelle Dalma, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (yıl boyu), Açık Yüzme Havuzu (sezonluk)

Hizmetler
Oda Servisi, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Transfer Servisi (ücretli)
İnternet
Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.
Otopark
Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.
Adres: Cukurbag Yarimadasi Kalkavan Sk. No:16, 07580 Kas / Antalya
Telefon:0532 311 7620

Ulaşım:
----

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder