22 Haziran 2013 Cumartesi

Alanya Club Bayar Otel

Bayar Otel yeni dizaynı, güler yüzlü personeli, temizliği, eğlencesi, pek çok yeni aktiviteleri ile hizmet vermeye devam etmektedir.Güzel bir tatil geçirebileceğiniz, eviniz kadar güvenebileceğiniz, rahat edebileceğiniz, her bütçeye uygun ekonomik ve kaliteli bir hizmet vermektedir.

Bayar otel Alanya sahil yolu üzerinde 480 yatak kapasiteli, önü deniz, arkası havuz ,özel plajı, 3 adet yüzme havuzu,2 adet çocuk havuzu, aqua parkı, gün boyu animasyon ekibi, disko, hamam , sauna, buhar odası, bilardo, masa tenisi, beach volley, çocuk bahçesi ve pek çok aktiviteleri mevcuttur.Herşey dahil sistemi ile hizmet verilmektedir.

Yemekleri açık büfe olup, alkollü alkolsüz yerli içecekler saat 23.00 e kadar sınırsızdır.Akdeniz'in inanılmaz doğa zenginlikleriyle donatılmış Alanya'nın en güzel bölgesinde bulunan otelimizde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Erken rezervasyonda % 30 indirim fırsatını kaçırmayınız.Kredi kartına taksit yapıyorlar.



KONUM;
Oba Mevkii- Alanya Bölgesinde Bulunan Tesis Antalya Havaalanına 120 Km, Alanya Şehir Merkezine 3 Km Uzaklıkta Olup, Denize Sıfırdır.

TESİS;
Tesisin Toplam 178 standart, 30 adet suit olmak üzere toplam 208 oda hizmet vermektedir. Ayrıca Tesiste 3 Adet Açık Yüzme Havuzu,1 adet su kaydırağı,2 Adet ana restaurant, Sauna,Buhar Odası, Hamam, Masaj, Kuafor, Fotoğrafçı, Doktor,Çamaşırhane ,Masa tenisi,Bilardo,Fitness center, Voleybol , Animasyon ,Disko Mevcuttur.

ODA;
Toplam 178 standart, 30 adet suit olmak üzere toplam 208 oda hizmet vermektedir.Odalarda TV, Split Klima, Miniıbar, Banyo(Dus) , Telefon, Saç Kurutma Makinesi ,Balkon Mevcuttur. Zemin kalebodur.

HAVUZ VE PLAJ;
2 Adet Açık Çocuk Yüzme Havuzu ve 3 ad buyuk yüzme havuzu Bulunmaktadır. Kumlu ,Sığdan Derine sahil barı bulunan özel plajı ile hizmetinizdedir.

SPOR & ANIMASYON & AKTIVITE;
Tesiste Animasyon ,Masa tenisi, Dart, Bilardo,B each volley,İnternet mevcuttur.

ÜCRETLİ;
Kasa , Telefon, Bilardo, İnternet, Kuafor, Masaj, Doktor, Camasırhane Ücretli aktivitelerdir.

ÜCRETSİZ;
Hamam,Buhar Odası, Sauna , Sezlong ,Şemsiye , Animasyon ,Masa tenisi ,Dart, Beach volley, Ücretsiz Aktivitelerdir.

ÇOCUK;
Tesis toplam 2 Çocuk Havuzu ve mini club İle Küçük Misafirlerimizin Hizmetindedir.

NOTLAR;
Tesis yaz sezonu boyunca açıktır.

ADRES :MERKEZ MAH.ATATÜRK CAD. NO :5 TOSMUR /ALANYA/ANTALYA
TEL :0242 514 34 70
TEL : 0242 514 05 89
FAX: 0242 514 34 71 ----

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder